Захари Карабашлиев: Радев и неговото юмруче били пагубни за България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Един факт – за пръв път в новата история на България толкова масови протести (особено тези на 16-ти и 29-ти юли) НЕ са против БСП, а срещу конкретни лица – тези на Борисов и Гешев.

Това явно обърка някои хора, ориентирани единствено по оста комунизъм-антикомунизъм. В резултат на което се случи най-нелепото: и без това оредялата градска анти-комунистическа демократична общност се разцепи в отношението си към протестиращите.

Ще оставя настрана милите спомени от предишни протести, и ще подчертая една вече съвсем автоматично повтаряна подпорна теза на Борисов:

Служебен кабинет на Радев и неговото юмруче бил пагубен за България.

И се чудя: някаква масова избирателна амнезия ли покоси спомена от зимата на 2017-та, когато веднага след загубените (или умишлено дадени на БСП) президентски избори, Борисов се обиди, фръцна се, подаде оставка, предизвика съвършено ненужни избори, излагайки България на опасности, и то в много по-сложна от сегашната гео-политическа обстановка?

Как пък всички най-удобно го забравиха това?

И същия този Радев тогава, а не някой друг състави служебно правителство.

Та, думата ми е за свободомислещата, анти-комунистическа общност, която уж пази спомена от тоталитаризма, но която толкова време вече не провижда достатъчно ясно Борисов и (особено) Гешев като негов резултат, а е тръгнала да се страхува от челените чорапи на евентуално служебно правителство.

 

Facebook, Захари Карабашлиев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар