Захарова: НАТО е съучастник в престъпленията на Киевския режим

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Понякога западните «партньори» без да искат се изпускат или просто си признават без стеснение, че са инициатори на конфликта в Украйна. Чухме признания, че държавния преврта в Киев и майдана са извършени именно с помощта на САЩ. Знаем със сигурност, че днес в хода на спец операцията в Украйна Русия си има работа с чуждестранни наемници. Видяхме множество видеодоказателства за това. Знаем, че през всичките 8 години геноцид срещу мирното население на Донбас, ВСУ стрелят с оръжия, които нелегално им се доставят по канали, които са изградени с помощта на европейски специални служби. Сега САЩ и НАТО се опитват нагло да легализират тези доставки на оръжия опустошавайки европейските арсенали и превръщайки (бивша) Украйна във военен полигон на САЩ срещу Русия.
САЩ и НАТО нагло дирижират конфликта в Украйна.

Мария Захарова: НАТО е съучастник в престъпленията на Киевския режим
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви : „НАТО успя значително да разшири производството в Източна Европа на оръжия и боеприпаси от съветски тип, от които Украйна се нуждае“.

НАТО е съучастник в престъпленията на Киевския режим- подчерта нежното острие на руската дипломация Мария Захарова.
Необходимо е народите на Европа да се вдигнат и да окажат съпротивление на продажните политически елити и да кажат не на доставките на оръжия за Украйна.

ВСУ всеки ден обстрелва мирното население на Донбас, благодарение на така наречената «военна помощ» всеки ден умират невинни хора, а най-страшното…деца. Русия спира това безумие с провеждането на специалната военна операция. Необходимо е обаче и страните в Европа да спрат доставките на оръжие.

Нашата България вдига знамената и излиза на общонационален протест за мир на 26 ноември. Нека нашия пример стане първата крачка и вдигне цяла Европа. Нека заедно спрем военните престъпления на САЩ. Ако не се доставят оръжия на ВСУ, няма да има с какво да стрелят…логично…елементарно Уатсън

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар