Защо блокировката не важи за банките и бързите кредитни институции?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Значи … и на мен ми писна на дЕдовия!!! Идва локдаун.

От март месец насам съм безработен, както повечето колеги DJ-и. Както повечето актьори, музиканти, хора на изкуството и не само!

Имам няколко въпроса, чиито отговори така или иначе имам за себе си, но никой от МАФИЯТА, която ни управлява, няма да ни даде…

Защо например блокировката не важи за банките и бързите кредитни институции???

Защо ще затварят МОЛ-ове, но хранителните вериги – не? В тях не влизат хора ли? Защо не затворят чуждите хранителни вериги и по този начин не помогнат на малките семейни магазинчета, на родните тържища и търговци? Защото са се нагушили с едни комисионни и оборота от пазаруването ни, вместо да отиват в държавната хазна, изчезва в чужбина? Защо не направят електричеството, водата, интернета, телефоните, дотирани и напълно безплатни за следващите четири месеца, които „умуват“, след като ни отнемат правото на труд?

Кой ще ни плаща режийните тази зима?  И не на последно място, защо Бойко не си завре джипката отзад, ама в нея да натовари и „новата коса“ на министъра на Здравеунищожението и да си поемат по пътя след многомесечните протести?

Аз съм свободен човек, ако не в друго, то поне в избора кога и как да умра (ако реша, че искам да е от ковид, работейки в ресторант, бар или дискотека)… Та, както се казваше в онзи виц – „питам аз и отговор не искам“…

Мирослав Маринов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар