Защо Боко отвори всичко преди 2 седмици, та да докара вълна точно по изборите? Кои ще останат да гласуват?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Две-три седмици и стигаме пика”, Бойко Борисов за третата пандемична вълна.
Колко “удобно”! Пикът ще бъде по време на изборите и изборната активност ще е малка. ГЕРБ пак на власт при милиардите. Както казах и преди, това е геноцид. Геноцид с който се постига власт.

Всички диктатори ползват смъртта, за да са на власт. Глад, епидемии, мизерия… ГЕРБ и ДПС пропаднаха на нивото на африкански банди от Сомалия, Йемен и Южен Судан. Разликата е, че Брюксел не дава на Сомалия, Йемен и Южен Судан милиарди и така не участва в геноцид, както и тези територии не са членове на ЕС и НАТО.

Автор: Стефан Гамизов, фб

 

П.П. Припомняме, че на 1 март Бойко вдигна всички мерки, въпреки че вече имаше признаци на ръст в заразата, и бе по-логично да се продължи старата политика. Но той отвори всичко, напомпа вируса, и сега пикът се очаква точно по изборите. Ако Щабът има за цел да раздуе епидемията точно за вируса, идеално се справи. Щабът очевидно обслужва Бойко, а не здравето на народа.

При нарастващата паника, огромен дял хора няма да гласуват, т.е. само принудителният и корпоративният вот на ГЕРБ – да получи победа…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар