Защо ваксинирани умират от ковид?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не правят аутопсии на починалите с коронавирус

“На 6.02 почина Христо Цонков в Габрово, ваксиниран, в последствие “заразен” с Kовид. В неделя почина ваксиниран с “АстраЗенека”, отново “заразен” след имунизиране. След това с две дози “Пфайзер” колабира и умря д-р Евгений Александров в Плевен, отново с Ковид!” Това написа във фейсбук лидерът на АБВ Румен Петков.

“Във ВМА, дни наред бере душа Иван Савов, ваксиниран с “АстраЗенека” и отново с Kовид. Ваксиниран с “Модерна” е в тежко състояние в друга столична болница, също с Kовид. На умрелите, разбира се, не беше направена аутопсия. Държавата я нямаше.

 

Продължават да пишат „Ковид“, продължават да не правят аутопсии. Даже не уточняват починалите ваксинирани. Това е цинизъм, на който е способен само онзи, дето ако му свалят пагоните, сестрите ще му бият чембери от сутрин до вечер. Това е цинизъм, който може Борисов и онова недоразумение, клечащо в кабинета на здравния министър.

Настояваме за сериозна информационно-аналитична справка за последствията от ваксините както първа, така и втора, върху здравето на хората и публична информация за хората, които са починали след ваксиниране. Другото е убийство, което правят тези образи с българското население”, възмутен е бившият вътрешен министър.

Проверка на Lupa.bg показа, че медик на име д-р Евгений Александров не фигурира в плевенската колегия на БЛС.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар