ЗАЩО ВТОРИ ДЕН, ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ МЪЛЧАТ, ЧЕ БОЙКО, ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА И ЦЕЦКА ЦАЧЕВА СА ПОГАЗВАЛИ КОНСТИТУЦИЯТА И НЯМА РЕАКЦИИ ОТ НИКОЙ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Конституционният съд реши че Истанбулската конвенция е противоконституционна и точно в този момент, така наречените психо десни изтрещяха, ама как, ама защо, съдиите били предатели, но по темата с това как тримата Бойко,

Цецка и Захариева са погазвали конституцията подписвайки от името на България противоконституционни неща – ни звук, ни стон.

Реакцията на БСП и Корнелия Нинова са още по комични, победа, радостни възгласи как била българският Орбан, но с пола, но и вчера на събора на Бузлуджа,

ни звук ни стон, че премиера и неговите министри са погазили конституцията, интересно ни е после като твърдим, че в България няма опозиция, всички ни се сърдят особено партийните овце.

Президентството също мълчи по темата, защото да погазваш конституцията си е престъпление и единственият, който трябва да се намеси, когато министър председателя е погазил конституцията е именно президентът, но както виждаме вече втори ден и той мълчи като партизанин на разпит.

За другите така наречени политици в България няма да кажем нищо, защото те са просто пионки на останалите в големият грабеж, но ни е много интересно, защо и прокуратурата мълчат, когато имаме ясен сигнал, че върховният закон в България е погазен и то от министерски съвет.

Естествено ние знаем отговора, знаем и че никой от така наречените ни политици няма да направи нищо по въпроса и все пак остава висящ въпроса, защо се плащат милиони левове заплати на чиновници след като при явно незачитане на върховният закон Конституцията на България – всички си траят и се снишиха да отмине бурята.

Имаме и прецедент за първи път Цветанов гласът на правовата държава, Деса Атанасова, Антон Тодоров и Тома Биков мълчат по темата и не са пуснали още нищо какви предатели са конституционните съдии и как бавят развитието на България в европейското семейство и как не зачитат европейските ценности.

И все пак питаме някой мисли ли си все още, че в България има разлика между политическите лидери и партии, след като съда явно им показа, че вместо да е премиер Бойко Борисов вече трябваше да е арестуван за национална измяна, но те си седят и гледат умно в една точка, а опозицията празнува на Бузлуджа с кебапчета…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар