Защо Костя Копейкин се е развел с жена си на 26.03.2018 година, но продължава да живее с нея?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на варненската партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, спасява спешно имотите си, купени с пари от субсидията. Освен разследван за един куп престъпления, той е на път и да остане без партия, зщото формацията му е пред закриване в съда. За това и панически се опитва да се спаси от закона.

Докато варненският Остап Бендер от сутрин до вечер се кълне в семейните ценности и демонстрира солидно семейно положение с две деца и съпруга, за пред властите и закона, той се води разведен. Разтрогването на брака му е станало скоро след получаване на милионите от субсидията и преди да купи нови имоти във Варна, като по този начин съдът не може да пипне недвижимостите на съпругата му.

На 26.03.2018 г. Районен съд – гр. Варна се произнася с решение по гражданско бракоразводно дело № 14183 от 2017 г., заведено от Костадинов и съпругата му Велина, които желаят бракът им да бъде прекратен по взаимно съгласие. Двамата обаче се разделят само пред закона и продължават да живеят заедно.
Според запознати, нищо в отношенията им не предвещавало подобна развръзка в съда. Нещо повече, до ден днешен, те живеят заедно като семейна двойка и реално никога не са се разделяли. Оказва се, че до съвсем скоро, нито един от приятелите им, както и от съратниците на Костадинов в партията, не е знаел този факт. Едва наскоро станало ясно, че партийният лидер, който всеки ден се опитва да убеждава обществото в своята пълна отдаденост на семейните ценности, всъщност е разведен от вече близо 3 години.
Новината за развода на Костадинов в момента е една от най-обсъжданите вътрешно-партийни теми във „Възраждане“, а активистите на партията са в шок. Как е възможно лидерът им да е разведен, след като той винаги е идвал на официални партийни събития с жената, която всички до този момент са считали за негова законна съпруга – Велина?Всички в партията си обясняват това именно с машинациите със субсидията на партията, за която Костадинов в момента е разследван.
Ето какво пише един от актистите на „Възраждане“ в сигнал до медията ни:
Здравейте,Пише ви един обикновен член на партия „Възраждане“ от една от местните общински структури на партията. Макар, все още да се водя действащ член на „Възраждане“, нещата които се случват в нея, започват дълбоко да ме отвращават.
След пъвоначалните информации от средата на тази година, че има нещо нередно около разходването на държавната субсидия и последвалите разследвания около партията и нашия лидер Костадин Костадинов, бях склонен да мисля, че тези неща са част от обичайните за нашите географски ширини политически боричкания. Смятах, че срещу Костадинов се води компроматна война, а действията на институциите са породени от задкулисно действие, което има за цел единствено и само да го отстрани от политическата битка с неполитически средства. Това продължи, докато до мен не достигна информация, която в последствие бе подкрепена и документално.
Преди около месец и половина, бивш член на „Възраждане“ ми изпрати файл, в който се съдържаше в сканиран вид решението по бракоразводното дело на Костадинов и съпругата му Велина.Нашият лидер, който всички до този момент считахме за стожер на семейството и семейното огнище – разведен… Не можех да повярвам!!!! Как ще е разведен, без никой да разбере!? Още повече, той винаги е казвал пред всички, че има най-щастливото и здраво семейство, а съпругата му била най-прекрасната жена на света.
Факт е, че той и Велина, никога не са се разделяли и затова има стотици свидетелства на близки, приятели и партийци. Той винаги е идвал с нея на официални партийни събития, а тя непрекъснато споделя снимки от семейния им живот в социалните мрежи. И изведнъж разведени…Тук нещо сериозно намирисваше. Тогава се върнах към част от обвиненията спрямо Костадинов за присвояване на партийната субсидия. Едно от тях касае именно Велина, затова че е закупила сама апартамент в елитен квартал на Варна за около 100 000 хиляди лева.
Човек веднага си задава въпроса, защо го е закупила сама, а не като семейна-имуществена общност, заедно със съпруга си, след като са в брак!? Дали не е било това целта на упражнението, наречено „развод“ – да прикрият имущество, придобито с пари, с неизяснен произход!? Знаете, че лидерите на партиите всяка година декларират доходите и имуществата си пред КПКОНПИ. Както своите, така и тези на свързаните с тях лица – съпруги, съпрузи и т.н. Логиката им е проста – щом са разведени, Костадинов не е длъжен да декларира имота пред КПКОНПИ, защото вече няма формална връзка с бившата си съпруга, повече от година. Така въпросът е решен.
Защо обаче ще си правят труда да измислят подобна сложна схема, за да прикриват придобиването на един апартамент, ако всичко около него е законно, а парите, с които е придобит са „чисти“!? Изглежда, нещата които се говорят за присвояване на партийната субсидия от Костадинов, не са лишени от логика… Едно е сигурно обаче, аз бях дотук!
Искрено Ваш,Честен Възрожденец

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар