веселин марешки воля

Защо Марешки се отмята от предизборната си програма и от какво е мотивирано това?

Веселин Марешки
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В доклада за националната сигурност се споменава само за заплахи от международен тероризъм и от мигрантска вълна – никъде не е цитирана заплаха от нападение, особено пък по въздух.

Това каза в предаването “Още от деня” по БНТ депутатът от “Воля” Андон Дончев по повод искането на партията за налагане на мораториум върху проекта за купуване на ново въоръжение за Българската армия.

Депутатът от Обединените патриоти Милен Михов заяви, че е изненадан от новата позиция на лидера на “Воля” Веселин Марешки.

В предизборната им програма се говори за укрепване на ролята на НАТО за сигурността ни, както и за успоредна модернизация на трите вида въоръжени сили.

Питам се защо Марешки денонсира предизборната си програма. Трябва да си зададем въпроса от какво е мотивирана тази трансформация, посочи Михов.

Андон Дончев каза, че въпросните точки не са основни в предизборната програма на “Воля”. Като такива той цитира увеличаване на доходите, подобряване качеството на здравеопазването и на образованието у нас.

Той отрече Веселин Марешки да е денонсирал предизборната програма на “Воля”, но уточни, че се денонсират някои точки от документа.

Предполагам, че са денонсирали и това, че бензинът трябва да стане 1,80 лева, заяви Милен Михов.

Ще цитирам една римска поговорка: “Ако искаш мир, готви се за война”. Армията се нуждае от модернизация, подчерта депутатът от Обединените патриоти.

източник


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар