Защо на Джамбазки не е направен тест за наркотици и какво прикриват от МВР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Всички вече сме наясно, че евродепутата любимец на Бойко Борисов Ангел Джамбазки беше хванат пиян зад волана на 7.12. в Самоков и въпреки, че се е опитал да се измъкне с оправданието, че е евродепутат и не подлежи на проверка, книжката му е отнета.
Когато се разчу за новината пет дни по-късно от МВР първоначално се опитаха да се измъкнат, че няма подадена такава информация, но по – късно излязоха с официална версия в която на евродепутата му е направена и кръвна проба в която разликата в промилите, между дрегера и кръвната проба е в полза на Джамбазки.
Трябва да се отбележи и факта, че на Джамбазки кръвната проба е направена два часа по-късно във Воено медицинска академия в София, която е под шапката на министерството оглавявано от шефа на Джамбазки, Каракачанов от ВМРО и сега стигаме до най – важният въпрос, защо на Джамбазки не е направен тест за наркотици на пътя, след като е хванат с алкохол в кръвта?
Кръвната картина от теста във Военна болница показвал ли е наличието на наркотични вещества и затова ли родният ни евродепутат е отишъл там, за да прикрие факта, че освен алкохола е използвал и забранени наркотични вещества?
Не задаваме тези въпроси случайно, а защото сме наясно къде точно и с кого точно е пирувал Джамбазки в Боровец преди да бъде хванат пиян от МВР, затова и искаме истината да излезе наяве и да се каже на глас, защо на Джамбазки не е направена проба за наркотици или е направена показала е същото като алкохолната и сега някой го прикрива, защото е евродепутат?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар