Защо не арестуват олигархичната щерка убиец?

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо не е арестувана 5 дни след смъртта на блъснатия от нея Митко Иванов дъщерята на придворния агроолигарх Зоров?

Всъщност, 24-годишната Силвия трябваше да бъде зад решетките още на 26 юни, когато удари спрял камион на Чистота на разклона на Околовръстния път към Драгалевци и рани тежко 57-годишния работник със своя високопроходим Мерцедес.

Учудващ ли е обаче двойният аршин, след като преди повече от месец и въпреки позицията на ресорния вицепремиер Валери Симеонов, таткото на убийцата и бос на Пършевица – видимо доволен от делата си на снимката, беше вкаран чрез специално решение на Министерския съвет в програмата за безплатна храна за учениците, което ще донесе нови милиони на него и ортаците му крупни млекари за сметка на над 300 дребни търговци, досега подпомагани чрез инициативата.

Не беше оттеглен нито пробуталият на колегите си на подпис документа земеделски министър и заколител на българското животновъдство Порожанов, нито беше отменено въпросното постановление.

Явно по същата логика не е арестувана и доказана убийца, докато само по подозрение, което досега не е облечено в реални факти трети месец зад решетките е хвърлена Десислава Иванчева – бивш вече кмет на Младост.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар