Валери Симеонов

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА ЩО ДИРЕШЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НА „МЪЖКИЯ РАЗГОВОР“ ПРИ „ПАПАТА“ БОРИСОВ?! Е, ЩЕ ВИ ОБАДИМ!

България, Валери Симеонов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера единствена АФЕРА написа: „СТАНА ТЯ! БОКО И ПЕЕВСКИ ПРЕЦАКАХА МАДЖО! А НА БАС, ЧЕ ПРЕДСТОИ… МАЗАЛО!“

Изчакахме два дни да се намери поне един журналист, който да попита като какъв се явяваше и що диреше Валери Симеонов на „мъжкия разговор“ между Бойко Борисов и Александър Манолев, номиниран за транспортен министър и след „мъжкия разговор“ разжалван.

Не се намери ни един журналист да попита. И поради тази причина АФЕРА пак единствена в прав текст ще ви обади какво точно се случва зад кулисите и зад празните „анализи“ на политолози какво точно се случвало.

Александър Манолев е от квотата на ГЕРБ, заместник – министър е от квотата на ГЕРБ, нали така? И защо, аджеба, Валери Симеонов присъства на разговора между председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и Александър Манолев от ГЕРБ, когато Манолев при „мъжкия разговор“ се отказва да бъде министър на транспорта?

Ключът от отговора на този въпрос е заровен, че предварителната уговорка е била министърът на туризма Ангелкова да бъде сложена като … министър на транспорта. Ангелкова, която минава също за човек на … М., и срещу която Валери Симеонов непрекъснато подскача.

Идеята е била Ангелкова да я сложат като министър на транспорта и така М. да си вземе транспорта, обаче да сложат човек на Шиши министър на туризма, за да има, както се казва „конпенсация“.

Обаче.

На практика стана друго – оставиха Ангелкова министър на туризма и номинираха друг човек, пак на М. за транспортен министър.

Така Шиши се отзова … капо.

В цялата тая врътка, надеждата на Валери Симеонов е именно той да стане министър на туризма, така да му запушат устата, защото той на практика няма министерство, нито ресор.

Затова и Валери Симеонов присъства на срещата – ако се върнат на първия вариант и пратят Ангелкова като транспортен министър, той да поеме министерството на туризма.

Шиши обаче не си остави магарето в калта, как тъй ще му вземат и двете – и ги изплющя, и Манолев се отказа от поста.

Такива ми ти работи, извън „политологичните анализи“, в държавата – кочина.

Afera.bg

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар