Защо при 500 хил. заразени от свински грип нямаше извънредно положение?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо при 500 хиляди българи заразени от свински грип през 2009 г. и около 4000 починали не беше въведено извънредно положение?

Този въпрос си задават все повече хора, но отговор никой не ни дава!

Нима през 2009 година човешкото здраве не беше важно?

Нима през 2009 година човешкият живот не беше толкова безценен както и днес? По-паметливи дори припомнят, че свинският грип бе много по-безпощаден защото покосяваше предимно млади хора и бременни жени, а болниците ни бяха приели над 100 000 пациента за лечение!

Тогава ги нямаше и тези изпълнения с обзавеждането на спортни зали с русенски легла, нямаше я и тази масова психоза и насаждане на страх!

Нямаше и кризисен щаб, който да ни зомбира от рано сутринта с негативна информация? Странно, но дори и техника си имаха болниците и не се налагаше да събираме дарения за апаратура! Справихме се! Не допуснахме да се съсипе икономиката ни! Днес обаче, пред обществото ни стоят няколко ключови въпроса и ние сме длъжни да ги зададем!

1. Кой и защо създаде цялата тази психоза в обществото?

2. По-страшен ли е Covid-19 от свинския грип през 2009 г.?

3. Съсипана ли е здравната ни система за 1о години, след като се налага да събираме дарения за апаратура?

4. Толкова лесно ли се подаваме на манипулация и въобще устойчиво ли е обществото ни на кризи?

Можем да продължим със задаването на въпросите, но едва ли ще получим отговори от фалшивите герои, които казионните медии и “мисирките” упорито се опитват да ни набиват в съзнанието и ни карат да забравим! Да, да забравим онези истински герои, които изградиха България като държава, в която имаше държавност, а народът бе способен да се справи с всяка криза и не се поддаваше на манипулации и внушения от персони, наподобяващи известни герои от анимационен филм на Доньо Донев.

Източник: От упор

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар