Защо се крият братя Домусчиеви?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Опасно близките до хунтата ГЕРБ олигарси Кирил и Георги Домусчиеви са се покрили вдън земя.

Мултимилионерите, които се обръщат към Баце със слагаческото „шефе”, не се появяват на никакви официални или частни събития, като същевременно са утроили охраната си до над 40 човека, разкри пред Narod.bg източник от ъндърграунда.

Сред добре облечените бизнесмени със сенчест бизнес се говори, че отговорни фактори от върховете на управлението са пожелали да контролират половината бизнес на братята от Разград. Това е причината Киро Гела и брат му да изчезнат и да увеличат бодигардите, които се грижат за тяхната безопасност.

Наскоро в медиите изтече информация, че действащи служители на антитерористи от СОБТ и на звеното „Кобра“ към СДВР денонощно се грижат за охраната на Домусчиеви.

Според свидетели, те се сменяли като по график съответно на дневни и нощни смени пред един от палатите на Домусчиеви в кв. „Бистрица”. Казват, че през деня спецченгетата били на пост бойците от „Враня“, под командването на офицер, познат като Ямболския. Командосите, твърдят източниците, следвали бизнесмена навсякъде по петите.

Нощното дежурство пък поемали колегите им от „Кобра“.

Според медийни публикации шефът на охраната на боса на „Лудогорец“ Георги Жоро Ташуков, който до 2003 г. бе началник на митичния 4-ти отряд на червените барети, лично пресявал действащите служители и казвал кой кога да работи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар