Защо Турчин коли и беси над бащино ми огнище?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте защо Турчин коли и беси над бащино ми огнище?

Срещу турските представители в парламента

И така Цветан Цветанов показа за явната зависимост на ГЕРБ от ДПС и на практика той потвърди тезата си от преди години „с кого се е сражавал Христо Ботев“, че с „турските представители у нас“ според него!

И така има един етнос, който е представен в парламента и това е Турският от Движението за Права и Свободи и няма лошо в това, но лошо е когато се правят задкулистни договорки и се обслужват някакви кръгове от фирми, лошо е когато се раздават порциите във властта и в тях участва един представител на друга партия – Граждани за Европейско Развитие на България, а този представител е избран от Българи, които са гласували за него, но надали той се е допитал до тях !

Да ходиш по национални събори облечен като хайдутин и с Българска носия и после да се договаряш с образно казано с башибозука става дума за политическа некоректност, става дума за политическо лицемерие, става дума за алъш вериш, а другото е парлама в парламента !

Не е етично да се бориш с фалшивите новини докато се изживяваш като фалшив герой от едно време !
На практика Цветанов се оправда, но не призна своята грешка, защото грешка няма като тези васални реверанси към ДПС не са от вчера и преди всички избори сме били свидетели на това как ДПС показват на своят електорат кой командва в страната на раята !

 

Всеки път им се засвидетелства уважение или по-точно васално положение на политиците, които искат да управляват страната, но на практика ДПС командват раята !

И така скъпи електорални единици, гласували и гласуващи за ГЕРБ, съгласни ли сте Вашите управлявани управляващи да служат индиректно на пророка Мохамед вместо на Вас и вашата религия!
Тук не става дума за етническо противопоставяне, а за принадлежност нито за език на омразата, а за истината !
Всеки път кампанията на ГЕРБ не е подминавала и смесените етнически региони, а с каква любов се къпят лидерите им там и кой, ако не Ахмед Доган е позволил това?

Естествено ГЕРБ елиминираха и Лютви Местан като проблем на ДПС и Касим Дал е в периферията, което на практика е васално партийно поръчение, с което Българските еничари доказват на лидерът на ДПС своята лоялност !

Спомняме си как Сергей Станишев плака в сараите когато му казаха, че няма да е във властта, спомняме си и как същият се извини за възродителният процес от името на целият Български народ !

Спомняме си и Пламен Орешарски, който само с едно натискане на копчето от ДПС подаде оставка в услуга на Бойко Борисов!
Не трябва да забравяме и прословутата реч на Ахмед Доган за депутатите и тяхната роля и кой раздава порциите във властта у нас спомнете си и това видео от 2012 година!

И така Цветан Цветанов ще изпълнява това, което му се нареди, а ГЕРБ опитомиха патриотите по заповед от сараите, но да не говорим и за повечето геополитически проекти в страната ни като „Южен Поток“, който се превърна в „Турски поток“ или АЕЦ „Белене“, която замръзна докато Турция си построи своя Атомна Централа, а сега апетитите са хвърлени и върху обект от националната сигурност на страната ни – летище София и усилено се работи в услуга на Анкара !

Затова и ще Ви говоря за турските представители и законната османска власт, а децата ВИ ще знаят за съжителството, но не и за робството по-точно вече всички сме роби, а еничарите се стягат за избори !
Гласуването за национални предатели е престъпление, затова си помислете добре за кого ще гласувате!

Ахмед Доган ще остане в съвременната политика като най-далновидният и най-хитрият политик от комунизма на сам !

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар