Защо Щатите масово убиват американците?

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„В САЩ броят на случаите на коронавирусна инфекция нараства два пъти по-бързо, отколкото в света като цяло. Според вчерашните данни броят на случаите в света се удвоява на всеки шест дни, а в САЩ на всеки три дни ” (Професор Пол Ротман, Университет Джон Хопкинс, 27 март 2020 г.).

Има редица причини, поради които САЩ бързо заемат водеща роля в заразяването с COVID-19.

Ето особеностите на здравноосигурителната система, която е коренно порочна, коронавирусът ясно разкри: медицината, съчетана с фармакологията, се превърна в бизнес за банални болести, който естествено уби имунитета на нацията.

Невъзможността за незабавно и решително ограничаване на правата на гражданите, гарантирани от Конституцията, също играе роля.

Манталитетът играе своята значима роля по един или друг начин, обвързан с вътрешна вяра в неговата изключителност и сигурност от всяко външно нашествие.

За тази свинщина помага и минимизирането ролята на държавата в производствения сектор, която разчита на частния търговец. Оттук и пълната неподготвеност за пандемия, срещу която общата наличност на огнестрелно оръжие сред населението не помага, но са нужни напълно различни средства и оборудване, чиито запаси по принцип не е имало никога.

Всичко това е правилно и всяка връзка играе пагубна роля, заради което максимум за седмица Щатите недвусмислено ще станат лидери по смъртност в света.

В цялата тази черна картина обаче има едно жълто петно, на което все още никой не е обърнал внимание. Изненадващ факт е: американските авиокомпании не ограничиха вътрешните полети с нито един грам, което, според мен, е един от най-сложните и ефективни начини за масово убийство на техните граждани.

28 март, 21:40 (Москва), 14:40 (Ню Йорк).

Нищо лично, просто бизнес?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар