За бебенцата събираме капачки, а за мутрата – нов самолет за 55 милиона!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Завършваме годината така, както и започнахме – управленска наглост, бедствия и скандали! Започнахме 2019г. с #АпартаментГейт, тераси, къщи за гости, асансьори и балкони и нито един виновен, обвинен, или осъден!

Завършваме с водната криза в Перник и още няколко града, протестите на медицинските сестри и на този фон правителството на Буда си купува нов самолет за 55 милиона!

Даваме само няколко примера за наглостта на самозабравилата се шайка престъпници превзела държавата ни!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да караш народа да събира капачки за кувьози, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да караш народа да събира левчета с СМС-и за лечение на деца и възрастни, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да лъжеш медицинските сестри, че за тях пари в бюджета няма, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да откраднеш водата на перничани, да ги лъжеш, че сушата била виновна и в това време да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони, докато стотици хиляди влачат вода с туби и се къпят в легени!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да принуждаваш хората да си продават домовете и да бягат в чужбина за една трансплантация, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милини!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да закриеш десетки болници защото пари в държавата няма и да си купуваш с държавни пари самолет за десетки милиони!

loading…

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да оставиш държавата без детска болница и да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да летиш на частни партита с държавният самолет и после с десетки милиони държавни пари да си купуваш нов самолет!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да отпуснеш на 1 200 000 пенсионери по 40 лева за Коледа, или общо 48 милиона, а ти да си купиш с държавни пари нов самолет за 55 милиона!

Управляват ни най-наглите и презряни престъпници, които историята ни познава!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “За бебенцата събираме капачки, а за мутрата – нов самолет за 55 милиона!

Вашият коментар