За всичко е виновен Путин, така казаха от САЩ

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С нетърпение чакам Министър Теменужка да се върне от САЩ с нови сведения за хибридните попълзновения руски към държавата ни.

Сега някак си не е редно язовир „Студена“ да не е източен от руснаци. Нелогично е някак си. Със сигурност ЦРУ в момента мислят как точно Путин го е източил – изпратил е офицери от ГРУ да го изпият? Да прокарат тайни канали, с които да отклонят водата към детски лагер „Камчия“? Или пък директно с кофи към руското посолство и оттам – с дипломатическата поща водата да е пренесена в Москва!?! Хммм?

Със сигурност и рибата в Марица и Чая е отровена от руски агенти. Промъкнали са се и са наръсили реката с Новичьок. Вероятно за да създават обществено недоволство и оттам да застрашат братската българо-краварска дружба /Да живей! Вечна дружба! ЦРУ! ФБР! Да живее Тръмп!/.

Освен това подозирам, че всички снимки на Нейно Превъзходителство Мустафата са преработени през фотошоп по начин, който да усъмнят българский народ в душевното й състояние. Нарочно, бе! Пак да застрашат българо-краварската дружба /Да живее! ЦРУ! ГДБОП! ДАНС! Гешев! Мустафата – урааааааа!/.

Руснаците най-долно се опитват и да ни променят историята. Вместо да си признаят, че САЩ са ни освободили от византийско робство и османско иго, те настояват, че били водили някаква Руско-Турска война. Ми няма таквоз нещо. Шести американски флот се е бил с Османската империя и ни е освободил. Лично Първа афроамериканска дивизия се е била на Шипка. Те затуй и са дали толкоз много жертви, че отдалеч са се виждали в снега!

Най-долната постъпка на руснаците е, че действайки под знамето на Ндрагета, са подлъгали нашият невинен и чист премиерин да приеме боклуците на цяла Европа да ги гори в България. Той от добро сърце, бе! Нали не може да отказва! Те обаче нарочно са го направили. Така да се опуши територията, че да не се вижда как ни източват язовирите. И как нагло четат Изборния кодекс и сайта на ЦИК, за да проникнат в най-важните държавни тайни – как се печелят избори без електорат!

Путин виноват! Да живей българо-краварската дружба! Урааааа!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар