За да се съберат пари за ТЕХНИТЕ АПАРТАМЕНТИ, ТЕ СА ДОШЛИ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много добре са ни дресирали тези 30 години. Да скачаме през обръчи и огън, да точим лиги като светне червената лампичка и да стоим мирно, когато ни кажат.

И най-вече – да виждаме само кокала или камшика, но никога ръката зад тях!

Нямам думи за хора, които тези дни пишат във фейсбук, че да сме оставили апартаментите на мира, те не се интересували от това, а от смяната на касовите апарати, защото това убивало бизнеса.

Не, не това убива бизнеса – ВИЕ САМИ СЕ УБИВАТЕ С МАЛОУМИЕТО СИ!

Толкова ли не можете да разберете причинно-следствените връзки между това да ви управляват шайка безмозъчни, посредствени, нагли престъпници и това, което се случва в живота ви. Вие не сте в клетка, изолирана от света! И ако пеперуда размаха криле някъде, във вашият живот ще се случат доста неприятни неща.

И апартаментите са свързани и с касовите апарати и с бизнеса, и с пенсиите, и със заплатите, дори с това, че СТЕ ЗАБРАВИЛИ ДА МИСЛИТЕ!

Защото, за да се съберат пари за ТЕХНИТЕ АПАРТАМЕНТИ, ТЕ СА ДОШЛИ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ!

От парите, които се печелят от всяка поредна смяна на касовите апарати, от това, че пенсиите умишлено се държат на минимум, за да има достатъчно за кражби от държавния бюджет, от това, че постоянно се променя законодателството така, че постоянно да сте в нарушение и да плащате, да плащате, да плащате….

Всичко е свързано! И докато не видите ръката зад камшика и кокала, ще си останете само скачащи през обръчи кастрирани и проскубани лъвове!

Елена Гунчева

Колаж: Иво Ангелов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар