За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че Борисов е по-вреден от коронавируса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Две седмици е добър период.
Доста точно може да се прецени потенциалът на една човешка връзка – работна, приятелска, любовна.

Традиционните сто дни доверие за ново правителство са симпатична отживелица – две седмици стигат да се прецени какво ще е.

Здравеопазването така се динамизира през годините, че рядко се лежи в болница две седмици, защото болничното легло излиза по-скъпо от най-луксозния хотел.

За две седмици се изкарва коронавирус на крак, заедно с възстановяването.

След две седмици извънредно положение, българското общество дотолкова се оголи, че вече няма значение дали то ще продължи до Нова година или извънредно ще се отмени още в понеделник.

За две седмици се разбра, че профанското правителство на Борисов не се надскача в извънредно положение, тъкмо обратното – сгромолясва се устремно.

Доказа се за пореден път, че стадо овце, предвождано от вълк, е по-силно от глутница вълци, предвождани от овца, вълкът се издирва, а овцата е Боко.

За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че правителството е по-вредно от корона пандемия, най-вече по време на корона пандемия.

Нагонът за демокрация и развитие е панацея и никой не е измислил по-добро лечение досега.
Стефан Гайдарски
П.П. Георги Дренчев: Толкова са се насрали /“слепите и глухите“/ от страх от вируса, че са склонни да стоят наистина нагъзени по терасите, да им мерят температурата със спътник.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар