ClubZ

За Джамджиева и Огнян Донев и ClubZ. Смешно е да пишеш срещу „озлобената орда ГЕРБ“, ако си бил част от нея

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много ми допада една фундаментална статия от сайта на „Софарма“ – „Клуб Зет“. Озаглавена е „Озлобената орда от епохата преди Кирил и Асен идва отново“.

Има си и подзаглавие – „вече се виждат озъбените им физиономии, ще си отмъщават на всички нас“.

Статията е онагледена със знамето на политическа партия ГЕРБ.

Ерго – ГЕРБ са „озлобената орда с озъбени физиономии, която ще си отмъщава на „всички нас“.

Кои са „всички нас“, лесно може да се предположи. Авторът Евгений Дайнов, офис планктонът на „Капитал“, актива на ДБ и прилежащите им НПО-та. Плюс редакцията на „Клуб Зет“ начело с главната редакторка Джамджиева.

(Спокойно, бре! Кой смее да ви пипне – зад вас са цялото американско посолство и фондациите на Сорос…)

Признавам, че не чета сайта „Клуб Зет“, въпросната статия ми бе изпратена на линк, като интересна и показателна. Тя искрено ме развесели, дори носталгира. Върна ме в младостта.

Сетих се, да речем, как Бойко Борисов откриваше с фанфари двете кули на „Софарма“, а Светлана Джамджиева елейно описваше церемонията във вестник „Труд“. Тогава явно Борисов още не е бил от „озлобената орда“.

Сетих се как в книгата на Тошо Тошев Светлана Джамджиева разказва за близката си връзка с Бойко Борисов и как го е молила да върне Тошо Тошев като главен редактор на „Труд“, след като Огнян Донев (сегашният й шеф!) го уволнява!

Сетих се и за есемесите на Борисов до Светлана Джамджиева с признания колко много я обича и цени заради покойния й съпруг Борислав Джамджиев. Сетих се за скайпа „Светлана – Оги“, от който се разбира, че Бойко Борисов е разпоредил директно държавно финансиране за „Труд“ и главната му редакторка Светлана Джамджиева.

Сетих се как Огнян Донев гледаше мачове в дома на Бойко Борисов.

Сетих се и че по онова време Донев и Джамджиева ме таксуваха за част от „мафията“, понеже съм публикувал гнусотии срещу светиня му Бойко Борисов. Сега пак ме броят откъм „мафията“, но по обратната причина – понеже съм хвалел ГЕРБ. Изобщо консистенцията на мафията е според удобствата им.

Какви парадокси на времето и живота.

Не споря, че Евгений Дайнов, проф., може и да е прав. Той е уникален пророк, признал съм го. Възможно е ГЕРБ да е озлобена орда и да потърси отмъщение. Само че е смешно това да излиза точно в сайта на Светлана Джамджиева и Огнян Донев, които дължат толкова много на Бойко Борисов и ГЕРБ. И на практика са били част от „озлобената орда“.

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар