За „конпир“ не става, за консул става, що е то? (Pancho Terasso)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес бе  огласена информация, че бившият шеф на КПКОНПИ, Пламен Георгиев, известен, като Пацо Терасата (на испански Pancho Terasso) е назначен за консул във Валенсия.

В тази връзка на 22.08. БОЕЦ ще внесем официални писма до властите в Мадрид, както и до правителството на автономна област Валенсия,  с които ще ги запознаем със скандалите #АпартаментГейт и #БалконГейт, както и с внесените от БОЕЦ сигнали срещу Пламен Георгиев и образуваните проверки и производства в Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и прокуратурата, които не са приключили. 

Консул е длъжностно лице назначено за постоянен представител в някой град или област на друга държава, което защитава юридическите и икономически интереси на своята  държава и нейните граждани.

БОЕЦ категорично ще заявим на испанските власти, че катото представители на гражданското общество в България не желаем  да бъдем представлавани от компрометиран, разследван и корумпиран балконаджия, който обяви Пеески за „най-чистия в държавата“.

Ще изпратим писмата и до Президента и Министерсството на външните работи.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар