За Мутрата неща като отстояване свободата на словото, както и на фундаментални ценности, са излишно големи тревоги

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както пее Rhianna: “Shut up and drive”. Или шут уп ен дриве, както би казал премиера на братовчед си Ради, след като са свършили някаква тяхна си работа.

Но, понеже е под карантина и не може да дриве, па и не може да шутупне, Бойко Борисов не спира да отваря устата си, която е същински фонтан на глупостта.

Изтъпанен пред напълно празната си библиотека, в която дори няма и едно ученическо издание на “Винету”, публичното лице на “СИК” ни информира, че: “Всички застанахме с декларация зад Емаюнел (той му вика “Емануел”) Макрон и френския народ, осъждайки терористичните актове”.

Това става след като Четящия-Рейтинги-На-Муудис-Седнал-На-Пънче опита да се прави на Кисинджър и в слабоумен пост, в който на всичкото отгоре беше тагнал Макрон и Ердоган, обясняваше, че не трябва да се създават излишни големи проблеми в това трудно време.

Очевидно за Дипломата Чекмеджар неща като отстояване свободата на словото, както и на фундаментални ценности, са излишно големи тревоги. И това е напълно нормално, когато става въпрос за човек, който хвърли в лапите на Ердоган Абдуллах Бююк, в тежък разрез с международното право и законите.

Силно се надявам, че преводачите и на Макрон, и на Ердоган, просто са им спестили този пост. А това, което Борисов може да направи, е да се разграничи от устата си, във видео във “Фейсбук” да обясни как тя действа самостоятелно и няма връзка с мозъка, и поради това се получават такива тъпотии. Всички ще му повярваме.

Шут уп ен дриве, Кисинджъре от Банкя. И, #оставка.

Мартин Димитров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар