За него възкресение няма да има! А само вечен ад и проклятие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Точно на Разпети петък, когато православните се смиряват пред мъките на Господ, гербоидите не се посвениха да направят поредната си пиар акция.

За тях Онуй е Капо ди тути капи, божество и ореол на власт и пари. Култът към него започна още в битието му на главен секретар на МВР, когато се вееше като Батман с кожената тужурка и се правеше на спасител. Недоуважени лелки и баби и комплексирани мъже видяха в него идол, на когото да се кланят.

Прост, простоват и необразован – също като тях, но успял! Успял! Той е примерът, че българската мечта е реалност – всеки дебил може да стане управляващ тази изстрадала държава. Но пък се чудя що за скудоумие, бруталност и липса на всякакъв срам и свян трябва да имаш, за да се изтипосаш като някакъв селски глашатай с тениска, на която има муцуната на мутра точно на този ден. Аз лично и умряла в канавка не искам да ме виждат с подобна! Тоя на снимката си го спомняме как целуваше ръчището с червеното конче преди години. С което си заслужи власт, пари и постове!

Явно срамни неща по пътя към славата няма! И наоколо също такива нещастници, които осъзнават много добре, че ако Онуй не е на власт, те – некадърниците, няма да успеят да оцелеят.

Онуй е богът на некадъниците, тулупите и ибрикчиите. В него те се кълнат, на него те се кланят.

Но за него възкресение няма да има! А само вечен ад и проклятие! Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар