Война САЩ

За отвратителната инфлуенсърска русофобия на имитационната десница

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За отвратителната инфлуенсърска русофобия на имитационната десница

От логичното отхвърляне на войната, като форма и конкретна проява на насилие и масово изтребление, днес то еволюира в определени групи в бактериална форма на инфлуенсърска русофобия и модерна показност. Съвременната градска десница отдавна е затвърдила усещането ни за нейната излишност, поради непрекъснатия й стремеж да се дистанцира от останалата част от народа, тъй като се припознава и държи да бъде приемана за изключителна.

В тази връзка тя не пропуска всяка удала й се възможност да прилича на лелеяният от нея западен и американски елит. Днес той търси всякакви ексцентрични проявления тъй, че да докаже спуснатата от политическия елит на САЩ безпрекословна омраза към Русия. Спомнете си, когато се зароди движението Black Lives Matter, колко спортни, музикални, театрални звезди и пр. коленичиха на всяка една обществена проява пред чернокожото население и се надпреварваха да се извинят за исторически събития случили се преди векове, и върху които те няма как да носят отговорност. Нашите русофоби инфлуенсъри се надпреварват с особено ожесточение помежду си да докажат по всевъзможни (често комични и абсурдни) начини любовта си към лелеяната от тях Америка. Те продават омразата си към Русия, за да извлекат някаква форма на дивидент, дари само просташка показност.

Дали имаха отношение към разрушена Югославия от САЩ? Не! Не им пука и за милионите жертви, които са оставили след себе си Щатите в стотиците войни по-света за последните години. В техните едноклетъчни представи американската война и агресия е добра и справедлива, а загиналите от американските куршуми са разумна щета.

Още по-комично е неглижирането на десните инфлуенсърски русофоби им на енергийния проблем в България, който ще ескалира през зимата и който нямам съмнение, че ще се задълбочи експоненциално, заради взривените дипломатически отношения с Русия от тази престъпна и отявлено русофобска власт. Преди години бяха модерни тънки дънкови якета и младежите ги носеха през зимата посинели, но горди, водени от принципа – от студ умри, гъзар бъди! Същото е и с идиотската градска жълтопаветна измислица.

Само гледайте как ще завие на умряло тази разглезена имитационна „десница“ след няколко месеца!

Коментар за Поглед инфо

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар