ЗА ПОДМЯНАТА “Има такъв народ “

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЗА ПОДМЯНАТА “Има такъв народ “ и как основополагащите принципи залегнали в създаването на партията са потъпкани тотално !!!

Казвам се Деан Дуков от гр .Каварна .
Доброволец от така наречения “референдум на Слави “ по-точно един от двамата които организираха провеждането на референдума ,както и предаването на хиляди протоколи от него на територията на нашата община ,член и учредител на ПП “Има такъв народ “

С времето припознаваш свои възгледи и идеи в група от хора с които желаеш заедно да извършиш нещо заедно ЗА-ЕДНО ,ЗА…….ЕДНО ,за една цел било борба в определена кауза или борба за справедливост в случая ,борбата и каузата се наричат България !

С голяма доза тъга и гняв наблюдавам как поредното начинание се преиначава ,опорочава,маргинализира в “полза” на шепа жадни за внимание и власт хора ,които през годините смениха всички възможни партийни цветове ! И сега подмълвно с лъжа обвита в мистерия и тайни договорки след няколко дни ще ни молят да се припознаем в тях ,като “наши”кандидати ,които да ни представляват в парламента !

По същество :
Когато се организираше и събираше подписката за учредяване на ПП “няма такава държава “ която по късно се превърна в “Има такъв народ “
Мой приятел пожела да се видим защото негов съученик от Добрич ,а именно сегашния областен координатор на партията за обл.Добрич Дилян Господинов му беше предложил да бъде общински координатор за Каварна ,същото предложение има и друг съученик само ,че за общ. Балчик.

Предложението в Каварна се предостъпи на мен знаейки че от години съм съмишленик в дейността на екипа на Слави свързана по специално с провеждането на референдума. Но аз отказах и му споделих аргументите си с които той също се съгласи ,но обединени си обещахме да работим заедно .

И така макар и за кратко по схемата на назначение от областния вожд той беше общински координатор .
Месеци по-късно аз прочитам в социалните мрежи ,че координатор вече е г-жа Дарина Аргирова спорна личност в политическия живот на Каварна ,преминала през сериозни катарзиси в политическите си убеждения през годините от член функционер на ПП Атака ,общински лидер ПП ДСБ и кандидат за народен представител , многократен кандидат за общински съветник от много и различни формации !!!
Назначаването на Дарина Аргирова е по предложение от Благоевград към областния Дилян Господинов с което той се съгласява и след консултация по телефона със своя съученик от Каварна вземат решението за новото назначение .
Всичко това се случва
БЕЗ ЗНАНИЕТО НА НИКОЙ ОТ УЧРЕДИТЕЛИТЕ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА !!!
След неуспешните ми опити да предизвикам събрание на което да обсъдим всичко случващото се ми се каза “трябва областния да каже ,кога можем да се съберем “
Областния ще ни дава разрешение за общинска сбирка ???
Не веднъж използвам думата “НАЗНАЧЕНИЕ “ защото след многократните ми опити и сигнали до областния ,също така и до арбитражната комисия на партията в София всички мои въпроси бяха останали без отговор и пълно неглижиране !!!
В обл.Добрич вече имаме и листа за кандидат народни представители и пак всичко се СЛУЧВА НА ТЪМНО БЕЗ НОМИНАЦИИ, БЕЗ НИТО ЕДНО СЪБРАНИЕ !!!
Аз самия научих кандидатите от официалната страница на РИК .
Даже да ни се представи от кумова срама и областен и общински координатор не се е опитвал !!!!
На мое желание да срещна и запозная с областния ,да посетя офиса в Добрич той ми отвърна “по какъв въпрос ??? “ и за всякакви въпроси се обърнете към общинския координатор ……той вече е недосегаем ,с него не може току така да се разговаря пък било то и учредител на партията !!!
Общо взето всички които се трудихме и защитаваме каузите на екипа на Слави след създаването на политическия проект вече бяхме изтикани в ъгъла и лишени от елементарна информация дори за процесите които се случват в партията ,вълната беше яхната от другите ,непознатите !! Тези които заедно рамо до рамо събирахме декларации по време на референдума вече ги нямаше те бяха умело отблъснати и заглушени и това се случва в много области на България не е само Добрич …..!!!!
Дойде редът на :
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НОМАДИ ,
НАГАЖДАЧИТЕ ,ЛИЦЕМЕРИТЕ ,ЛЪЖЦИТЕ ,АЛЧНИТЕ ,ЖАДНИ ЗА ВНИМАНИЕ И ВЛАСТ ЛИЧНОСТИ !!!
ПОЕЛИ ТОТАЛИТАРНО КОНТРОЛА ВЪРХУ ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЯ ,КОЯТО В СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ ИМА ЗАЛОЖЕНИ КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПРИНЦИПИ И ВЪЗГЛЕДИ ОТ СЕГА ПРИЛАГАНИТЕ !!!

Мога да пиша още много дълго и подробно за случващото се но ще се спра до тук .

Желая успех на ПП “ Има такъв народ “ на предстоящите избори в национален план ,на местен знам какво ще се случи ,нищо….

Но вече ми писна все да избирам,както и този път “ПО-МАЛКОТО ЗЛО “

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар