За размисъл преди балотажа: Вижте изборните фалшификации на ГЕРБ (документи)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За размисъл преди балотажа:
ВИЖТЕ ИЗБОРНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ
СЪВСЕМ НА ЕДРО.

Давам тези два линка:

https://results.cik.bg/mi2019/tur1/pdf/1/2246/ik.pdf

https://results.cik.bg/mi2019/tur1/rezultati/2246.html

И два скрийншота:

 

 

(както и други) с официално обявените резултати от изборите в София от една и съща общинска избирателна комисия с едни и същи членове. 

Тези протоколи са потвърдени, одобрени, обявени за меродавни и публикувани и от висшия избирателен орган в страната – ЦИК (Централна избирателна комисия)

Според тези протоколи в едни и същи избори (местните) на едно и също място (столицата) броят на ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ се различава.

Т.е. има един брой хора, които могат да избират кмет и друг, различен брой хора, които могат да избират общински съветници.

Освен това и вписаните допълнително в деня на изборите бройки на избиратели се различават за избора на кмет и избора на Общински съвет.

Това е абсурдно и невъзможно.

И противозаконно, понеже няма как един гласоподавател да е лишен от право на гласуване само за даден вид избори (например общ. съветници), а за други (например кмет) да му е разрешено.

Няма как например с издаденото му удостоверение да гласува на др. място за МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ да бъде записан в списъка в секцията само за избора на кмет, но не и за този за общински съветници или обратното.

Мога да дам хиляди такива линкове и скрийншотове за страната с разликите в броя на гласоподавателите, вкл. за големите й градове. Като илюстрация посочвам още четири скрийншота – за Варна и Пловдив. А другото вие сами може да видите на сайта на ЦИК.

А защо се получават тези разлики? 

Вижте предишния ми пост за изборите в столицата и как се преформатират резултатите от тях, вижте постовете ми за всички избори в последните двадесетина години и фалшификациите на резултатите, извършени на най-високото равнище!

Такива противоестествени разминавания са получават, когато се напасват предварително определени за победители кандидати и съответно изборни резултати, но липсва достатъчно аналитичност, прецизност и професионализъм къде, какво, колко и как да се “бръкне”, как да се синхронизира едната фалшификация с друга, те с третата с по-обобщените данни и т.н.

Все пак някакво подобрение на уменията за фалшифициране се забелязва спрямо предишните парламентарни и президентски избори. Например този път поне са уеднаквили броя на секциите, в които е гласувано в дадена община за кмет и броя на тези с гласуване за общински съветници. Така че сега да няма разминавания, както посочих фаловете за предишни избори.

  • според протоколи на ОИК и ЦИК излезе, че има различен брой секции в маса общини – например за избора на кмет и друг брой – за избора на съветници, т.е. част от хората сякаш са гласували на две различни места. Или че са гласували в една секции за президент и вицепрезидент, а в друга – за референдума, който се проведе с тези избори.

Не е за хвалба, че се учат от моите разкрития.
За още по-голяма тревога е!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

В ЦИК и общинските изб. комисии за големите градове членове са най-доверени лица на партиите. Сигнали и оплаквания няма, така че фалшификациите са решени и направени единодушно. По заръка на партиите.

Т.е. тези, които уж избираме, са предварително определени. (например в София са продукт на един и същи олигархичен кръг, макар и с различни партийни носители).

Григор Лилов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар