За ръждивия пирон, епидемията, ваксините и … къде отиде първият трилион долара!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
За ръждивия пирон, епидемията, ваксините и … къде отиде първият трилион долара!

Ръждивият пирон е основен аргумент на ваксиносектантите за нуждата от постоянна ваксинация за Ковид. Доводът е че щом се налага да ти бият всеки път игла за тетанус, като настъпиш ръждив пирон, то било ясно, че и за ковид може?!? Ръждив аргумент! И ръждива пандемия и ръждиви „научни“ обяснения и аргументи! Да оставим въпроса, колко пъти през живота си ще настъпиш ръждив пирон и дали вече някой може да го настъпи…то пирони не останаха!
Какви са фактите! В края на 2019 година в Китай некви прилепи, разболели некви хора, на некъв пазар! Китай затваря цял град!

СЗО казва, че работата е лоша!
Вируса „прескача“ в европата и СЗО обявява ПАНДЕМИЯ при под 1% заразени, като от тях само 2% са болни?!?
СЗО казва … никакви МАСКИ!
СЗО казва 60% заразени за имунитет!
СЗО казва … С МАСКИ, но не и децата!
СЗО казва 70% имунитет?!?
СЗО казва …ваксините са единствения изход, за имунитета нито дума!
СЗО казва всички с маски!

Голяма част от цивилизованият свят е в локдаун?!? Затварят градове, летища, училища … целият обществен живот е замрял и се променя светкавично!

СЗО казва … игли трябват, не имунитети некакви! ТЕ ваксините ИДВАТ нищо, че имат временно разрешение!
СЗО казва, че ваксините ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ на 90%?!?

СЗО казват, че НЕ трябва да се дискриминират неваксинираните, защото има хора с противопоказания!
Тръмп казва за СЗО, че са продажници! Махат Тръмп! Декември 2020 … започва масовата ваксинация! Февруари 2021 започват да се появяват странични ефекти от ваксините! Регулаторните органи казват, че … „Ползите са повече от рисковете“?!? И казват, че НЯМА да има рестрикции за неваксинираните! „Рисковете“ се увеличават, излизат нови тежки странични ефекти от ваксините /миокардити и тромбози/…регулаторите казват, че ЩЕ ги включат в ЛИСТОВКИТЕ за странични ефекти, но ваксинираните си носят отговорността, щото били запознати с тях?!? Всеки глас срещу безумното ваксиниране срещу КОВИД се заглушава или направо изтрива! Започва бясна политическа и медийна кампания срещу известни политици, учени и доктори, които са срещу точно ТОВА ваксиниране и тяхното дискредитиране! Организират се и се финансират проваксърски секти, чиято единствена роля и задача е пропаганда за повсеместна ваксинация, без оглед на здравословното или физическото състояние на отделния човек и черна пропаганда срещу всяко различно мнение! Плаща се и на лидери на мнение, известни учени и „доктори“ да прокламират ваксинацията! Всяко различно мнение дори от хора на науката се обявява за ненаучно и за конспирация!
Започва масово заразяване на ваксинирани!

СЗО и регулаторите веднага реагират …ми то ваксините не били срещу заразяване, а срещу хоспитализация и летален изход! Естествено опашата лъжа …защото първите „реклами“ на „ваксините“ бяха, че имат 80%- 90% ефективност…СРЕЩУ ЗАРАЗЯВАНЕ и това е документирано! Сектите се включват в поддържането на тази опашата лъжа! Почват да се пълнят болниците с ваксинирани, ваксинациите намаляват … и … решението е ДЕЛТА?!? Ето го виновника за пробива при ваксините … намалявал им ефективността с до 30%, но това не било проблем, то било нормално и имало решение … и баам 3-та доза?!? Не бустерна доза, както го наричат докторите, с нов състав съобразен с НОВИЯ вариант, ами още едно от същото?!? Що за глупост …казват отново част от нормалните учени и доктори…и лай*омета отново е включен срещу тях!
И резултатът за света е ясен … ваксинационни паспорти за всяка дейност, пълна дискриминация за неваксинираните и … доза след доза всяка година!
СЗО казва 90% ваксинирани за стаден имунитет! Имунитетът на преболедувалите бил слаб и за кратко, а на ваксините бил … за цели 6 месеца?!? Маските и дистанцията ОСТАВАТ … ето го „връщането“ към нормалния живот!
И понеже веднага някой ще даде примера с Дания, където при близо 80% ваксинирано население, няма маски и паспорти … има две важни неща! В момента има нарастване броя на заразените и здравните власти не изключват нов локдаун! Ваксините НЕ СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА намаляване броя на хоспитализираните и починалите, а напротив … при сравнение между сегашните данни при 73% напълно ваксинирани – 135 хоспитализирани, 22 в интензивните отделения и 2 починали с данните от същия период на миналата година, при нулева ваксинация – 19 хоспитализирани, 4 в интензивни отделения и … 0 починали, видно е че сравнението на данните изобщо не е в полза на голямата ваксинация! По принцип сравненията не трябва да се правят между отделни държави, които са с различна гъстота на населението, данни за популацията, икономика, здравна система и заболеваемост ПРЕДИ Ковид! Сравненията са достоверни, за една и съща държава … ПРЕДИ и СЛЕД ваксинацията!

Та да се върнем на ръждивия пирон! Накрая, като падне ръждата, ще се окаже един гол … ще бъда възпитан, едно голо мъжко достойнство за всички нас и доларов еквивалент на ръждата за тях …

Някой ден обаче, някой ще го отнесе за всичко това … за съжаление няма да са тези с парите!
ВАКСИНА … Предпазва от заболяване – Енциклопедия Британика

„Vaccine, suspension of weakened, killed, or fragmented microorganisms or toxins or of antibodies or lymphocytes that is administered primarily to prevent disease.“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар