Русия Путин

За съжаление западно европейския “елит” се ползва с немалка част от доверието на така наречените средностатистически граждани

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
За съжаление западно европейския “елит” се ползва с немалка част от доверието на така наречените средностатистически граждани.

Представяте ли си, колко са им промити мозъците ? До такава степен са облъчени и с изключена мозъчна дейност, че въобще не си дават сметка, че техните управници ги тласкат към реална война с най-мощната в ядрено отношение държава в света.

Тия си живеят в собствен свят и наистина си мислят, че ще воюват срещу ватенки въоръжени с винтовки. Кръстя се да не прекрачат прага на търпимост на руснаците.Сигурен съм – няма да се поколебаят да заличат всеки, дръзнал да постави под съмнение тяхното съществуване и оцеляване.

Между другото днес в 15:12 ч. московско време на държавния изпитателен космодрум Плесецк в Архангелска област беше успешно изстреляна междуконтинентална балистична ракета с фиксирано базиране „Сармат“ от силозна пускова установка.

Новата ракета е способна да поразява цели на големи разстояния, използвайки различни траектории на полета.
Ракетата “Сармат” има уникални характеристики, които й позволяват надеждно да преодолява всички съществуващи и бъдещи системи за противоракетна отбрана.
“Сармат” е най-мощната ракета с най-голям обсег на унищожаване на цели в света.
Путин : “Ракетната система “Сармат” ще гарантира сигурността на Русия и ще “накара да се замислят тези, които се опитват да я заплашват”. Толкова ! Дано малоумниците разлистят малко историческите книжки и прочетат нещо. А не да слушат идиотите, които и географията не познават.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар