САЩ маска

За съжаление има голяма вероятност САЩ да постигнат целите си. И не … не да успеят да унищожат Русия. Те са наясно, че това е невъзможно

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За съжаление има голяма вероятност САЩ да постигнат целите си. И не … не да успеят да унищожат Русия. Те са наясно, че това е невъзможно.

Те искат да унищожат Европа и направят невъзможно бъдещо сътрудничество между Русия и ЕС. Най-големия кошмар на САЩ. Увеличаване на доставките, на оръжие в Украйна е не с цел затягане на военните действия до безкрайност , а с цел предизвикване на Русия да използва по тежко въоръжение. Те са наясно, че руснаците не искат и няма да допуснат, да воюват с години в Украйна.

Ето какво пише военния кореспондент Сладков:

И наистина – „защо ни е нужен такъв свят, в който няма да има Русия?“

Следователно въпросът днес като цяло се състои само в едно – не дали да се използват тактически ядрени оръжия или не, а кога да се използват и за кого. След това Европа ще поиска преговори, въпреки натиска от страна на САЩ.
Само по този начин можем да създадем устойчив мир с Европа. За някои такова постановяване на въпроса ще изглежда изкуствено или невярно. Но нека погледнем историята. Ние се смилихме над японците, а американците два пъти подложиха градовете си на ядрени бомбардировки. Кой е най-добрият приятел на Япония? – САЩ. Ние пощадихме Европа по време на Втората световна война, а американците изтриха европейските градове от лицето на земята (например Дрезден). Кой е най-добрият приятел на Германия? – САЩ. И така е винаги и навсякъде. Те сриват и след това сключват „споразумение“ за подчинение и страхопочитание, за цял живот.

Въз основа на тази формулировка на въпроса може да има само един „майстор бандит” в света, който определя правилата на играта за всички останали. А днес това са САЩ. Съответно можем да обърнем таблото само по един начин – да причиним неприемливи щети на Съединените щати, ЕС и Великобритания. И тогава войната срещу нацизма в Украйна ще приключи много бързо, за няколко дни.

Благодарение на малоумните европейски проксита, такъв развой на нещата е твърде вероятен. За съжаление !

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар