За Цървулите, чесъна и шест месечното председателство

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Държавата на Мутрите и Олигарсите, там където Еврофондовете потънаха в джобовете на малки кръгове хора, вчера пристигнаха тримата големи на Европа, за да прегърнат Баш разбойника в България.

Неговата Винетка като пеперудка размахваше пухкавите ръчички с които от десет години бърка в кацата с меда от сцената на Народният театър, а цялата банда от крадци на България беше насядала по столчетата отсреща, за да им ръкопляска.

Там бяха все видни крадци на прехода като се започне с Кунева и се завърши с Делян Добрев, там бяха и онези, които трябваше да ги разследват през годините, но уви в България съд, прокуратура и политици отдавна са се сраснали в една корумпирано – крадлива система.

Имаше и определен брой журналисти, за да отразят подобаващо речта на Доналд Туск на български с думите на Вазов:
– ” Отечество любезно как хубаво си ти”

Толкова им е хубаво на цървулците, че седят и ръкопляскат с ръчички вонящи на чесън, естествено внесен от Китай, защото именно там сред гостите на откриването седяха и онези, които убиха бъллгарското село и българското земеделие.

България е велика страна, ни обясни Пеперудката Павлова, толкова велика, че набързо спретна два павлиона с китайски брезент, пусна двадесет броя 50 инчови китайски плазми да въртят клипчетата за 200 хиляди лева и според нея всички българи трябва да се гордеем с това.

Е да ама не беше казал някой, защото според Росен Плевналиев всички които протестирали вчера били роби. Не господин Деси Банов, роби са тия с които години наред си ходите по коктейлчета и се показвате по телевизора, докато си играете на политици.

Защото ако не бяха такива като вас роби на Бойко Борисов и бандата му, вчера гостите от Европа спокойно можеха да се запознаят от един поглед разстояние какво точно е България в момента.

Надали ще има смисъл да го пишем, защото проблемите са ясни на всички, но както започнахме в началото Цървула с мирис на чесън, много иска да е лачен чепик с аромат на Коко Шанел, но това скоро няма как да стане, понеже първо няма визия, второ няма родно производство и най – накрая никога, ама никой лачен чепик не би си позволил да гази в калта и дупките с разбитите плочки на Балканският полуостров всеки ден.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар