Звездата Чибота: Чувствам се отлично в Разград, нямаме право на грешка в Европа – БГ Футбол – Евроучастници

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Звездата на Лудогорец Мавис Чибота обяви, че се чувства отлично в Разград и че отборът е далеч по-сплотен и обигран, отколкото беше преди 1 месец. Той говори заедно със Стойчо Стоев на традиционната пресконференция преди двубоя с ТНС.

„Чувствам се добре с новия ми живот в Разград. Моето семейство харесва живота тук. Като говорим за мача трябва да се постараем да използваме домакинското ни предимство“, каза Чибота.

„Отборът се чувства добре, много по-добре в сравнение с периода преди около месец. Целият отбор е все по-задружен и съм сигурен, че ще сме готови за двубоя утре. Треньорът ще вземе правилните решения“.

„Нямам предпочитания с кого играя. Решението е на треньора и това винаги е в полза на отбора. Не става въпрос за Мавис Чибота, а за най-доброто за целия отбор. Имаме страхотен щаб, който взема решенията и аз съм сигурен в техните решения“.

„Има разлика между мачовете в България и в Европа. В Европа нямаме право на грешки, докато в мачовете в българското първенство даже и да допуснем грешка ще можем да я поправим, защото шампионатът е дълъг“.

„За мен е по-добре отборът да победи, отколкото да вкарам гол. Даже и да дам асистенция това ще ми стига, ако отборът победи“, завърши новата звезда на Лудогорец.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар