Зверско полицейско насилие в Казанлък – униформени пречукаха беззащитен мъж след гонка ВИДЕО – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За брутално полицейско насилие над арестуван тази сутрин мъж в Казанлък, съобщи казанлъшкият сайт Пресс ТВ. Те са получили видео, на което се вижда как униформени налагат мъжа с палки и ритници – като същински мутри, които се възползват от численото си предимство и служебно положение. По-рано мъжът бе задържан след гонка с полицията, като униформените са произвели изстрели по колата му.

От полицията съобщиха, че след сутрешния екшън по ул. “Никола Петков” мъжът е задържан и отведен в ареста, като му е била взета проба за алкохол и наркотици. Тя е дала положителен резултат за метаамфетамини и марихуана. Задържаният мъж е на 25 години, криминално проявен, няма и шофьорска книжка, но е управлявал “Опел Тигра”.

Ето го текстът към видеото, което публикува местният сайт:

“Пресен случай от тази сутрин на бул. “Никола Петков”. По неизвестна причина гражданин е възпрепятствал проверка на служителите на кат и навлезнал в насрещно движение. След няколко минутно гонене, служителите на реда го задържаха. ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БРУТАЛЕН НАЧИН МУ НАНЕСОХА ТОЗИ ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ЧОВЕКА БЕШЕ БЕЗЗАЩИТЕН. Освен травмите, същият гологлав полицай нанесе и материални щети като преди това с ритник затвори вратата на автомобила. Изглед от бул.”Александър Батенберг” 6 към “Никола Петков” 47. Действието се разигра в 9 без 10 днес. Предполагам, че и преди това го удряха в тунелчето под блока, защото се чуваха нехуманни писъци от същото лице. Това ме предизвика да изляза на тересата…родната полиция ни пази”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар