Зетят на Фандъкова поема администрирането на новите “зелени зони” в София… Ще вдига коли и ще събира глоби от скоби

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Както вече бе обявено, от юни месец тази година, в “зелената зона” на София влизат 2 нови квартала – Иван Вазов и Слатина.
Това, което не бе обявено обаче е кой ще прибира парите от скобите, паяците и талоните за паркиране.

Това ще е Петър Жечев – съпруг на по-малката дъщеря на кметицата Йорданка Фандъкова.

Кметският зет участва с частната си фирма “Мобил Джъстис” ООД в конкурса за “управление и концесия” на новите квартали. И логично – го спечели.

Очаква се оборотът още за първото полугодие да е около 20 милиона лева, ако се съди по същите показали на вече въведени “зелени зони”.

Общината вече организира нагласени “обществени обсъждания”, на които клакьори от името на “гражданите” поискаха да се въведе зелена зона. Защо това ще искат например в Слатина, където няма никакъв проблем с паркирането и кварталът е доста широк, не е ясно. Те гражданите и не знаят изобщо, сега научават. Но като трябва да храним кметския зет е така.
В “Иван Вазов” също не е нужна зелена зона, тя реално ще влоши положението с парко местата. Но ще подобри финансовото състояние на кметското семейство.
ГЕРБ имат политика да направят цяла София платена зона, с което де факто да въведат някогашния “автомобилен рекет” върху всички коли. Както беше през 90-те с лепенките на ВИС-2 и СИК.
4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Зетят на Фандъкова поема администрирането на новите “зелени зони” в София… Ще вдига коли и ще събира глоби от скоби

Вашият коментар