Зетят на Цветанов яхна мерцедес за 200 бона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мерцедес за близо 200 хиляди лева яхна бъдещият зетя на Цветан Цветанов. Ростислав, гаджето на средната щерка на лидера на „Републиканци за България” – Василена, се похвали със снимка зад волана на бляскавия „мечок”, издържан в цвят бял металик.

 

Връзката между Василена и Ростислав е вече с двегодишна давност. Кандидат-зетят на Цветанов бил добре приет от семейството на политика и дори майката на Василена – Десислава, го харесвала.

 

Гаджето на Василена е сред малцината, имали възможността да видят на живо лукса в прословутия апартамент на Цветанов с частен асансьор в скандалната сграда на „Артекс“ в столичния кв. „Изток“. Ростислав често е засичан да влиза и излиза от богаташката кооперация, а понякога дори е придружаван и от родителите на Василена, с които често ходели на следобедни разходки заедно, тръби „Ретро”.

Василена и избраникът ѝ учели в едно и също училище, но той е по-голям от нея. Именно по коридорите на школото пламналите искрите помежду им. Цветанов и жена му Десислава имали пълно доверие на Ростислав и разрешавали на щерка им да посещава елитните нощни столични заведения единствено ако е в неговата компания. Профилите на младежите в социалните мрежи пък изобилстват от кадри, на които двамата се прегръщат и целуват.

Нищо чудно средната щерка на отлъчения от ГЕРБ Цветанов да мине първа под венчилото и да изпревари по-голямата си сестра Гергана. До този момент кака ѝ не се е показвала публично с мъж до себе си, а по всичко личи, че е наследила амбицията на баща си и е увлечена единствено от кариерата си на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, където вече смени два поста на апетитни заплати. Тя завърши университета „Бат“ в Англия, където беше състудентка с наследници на световния политически елит. Най-малката дъщеря на Цветанов пък е ученичка в трети клас и се вълнува само от уроци и игри с приятели.

Щерките на Цветанов мечтаели за големи семейства като тяхното и вземали пример от любовната история на майка си и баща си, които на 24 април тази година отпразнуваха 27-ата годишнина от сключването на брака си. Цецо и Десислава се залюбили като младежи, а той я чакал да завърши училище няколко години, за да могат тъстът и тъщата да му дадат ръката ѝ официално.


 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар