Зловещ обрат: Мъжът, открит в Стара Кресна, се обезглавил сам

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обрат настъпи по случая с обезглавения труп, открит в кола край Стара Кресна. След като прокуратурата съобщи, че работи по жестоко убийство, последните данни сочат, че се касае за самоубийство.

Мъжът е обявен за издирване на 2 декември от баща му. Бил затънал в дългове. Тръгнал да търси място да се самоубие. Минал през Дупница, Благоевград и стигнал до пътя за Стара Кресна.

Там той завързал за шията си остро въже и го закачил за стълб. След това с мръсна газ се засилил и се хвърлил в дерето, а при търкалянето на колата, вратата се отворила и главата му изхърчала.

Вчера около 16,20 ч. ловджии открили кола в дере край селото. На шофьорската седалка е бил мъж без глава, с поставен предпазен колан. На около 20 метра от колата е открита главата му. Първоначалните съмнения бяха, че 44-годишният мъж е убит.

Опитните криминалисти обаче бързо разгадаха мистерията. Оказало се, че живеещият в София мъж се е самоубил по жесток начин. Той имал лични проблеми, въртял дребен бизнес, но фалирал. В Заложна къща оставил последните си вещи и с получените дребни пари си купил алкохол. Стигнал с колата си „Опел“ до черния път край селото и там се самоубил по особено жесток начин.

Опитни криминалисти твърдят, че досега не са срещали случай на толкова зловещо самоубийство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар