Промяната Кирил Асен

Знаете ли кога в България ще покълне нещо здраво и плодотворно? Когато предателството започне да се наказва, вместо да се награждава и толерира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Висят въпроси около договора за доставка на безпилотни летателни апарати за близо 11 млн. лева със съмнение за участие на близки и роднини на министър Тагарев във фирмата, спечелила поръчката.

Безконтролно се разпродават имоти с уж отпаднала необходимост, по неясни критерии и с предизвестени купувачи – съмнение за корупция и превръщане на МО в агенция за недвижими имоти.

 

Това е записано в мотивите на вота на недоверие за отбраната, който беше внесен вчера от БСП, “Възраждане” и ИТН.

Не сте го прочели? Не съм изненадан. Повечето хора не четат мотивите. Медиите пък не им харесва да го цитират. Само в Евроком май го написа една достойна журналистка.

Вотът може тоя път да мине. И сглобката да вземе да се разглоби. До следващата предателска договорка. Защото явно това си произвеждаме.

Предишният път не мина. Съсипването на енергетиката нищо не значи. Скандалите в отбраната също. Просто е повод да се преструктурират. На вас така или иначе не ви пука за държавата.

Знаете ли кога в България ще покълне нещо здраво и плодотворно? Когато предателството започне да се наказва, вместо да се награждава и толерира.

Когато спрете да се навеждате и оставяте страха да ви води. Когато се изправите м*мка му. И зашлевите един шамар на предателя, на доносника, на страхливеца. Както прави Васил Кунчев – Левски. Следвайте завета! Толкова е просто…

Тодор Беленски

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност