Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно и искат движението LGTBQ да ги включи в общността – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно и искат движението LGTBQ+ да добави Z към името си. RT разговаря с един за техния таен свят и с членове на “фъри” и “терианските” общности. Месецът на гордостта току-що приключи след четири седмици глобални паради и тържества с участието на гей, бисексуални, странни, транс, де-транс, асексуални и други маргинализирани общности.

Но една група, която до голяма степен бе обявена за не добре дошла, в по-голямата си част е зоофилската общност. Накратко, това включва хора, които имат сексуално влечение към животни, въпреки че това не винаги може да бъде предприето. Това изключване накара зоофилската общност да проведе свой собствен празник на гордостта, който тази година е от 1 до 7 юли.

Има и две други свързани идентичности, обичащи животните, тези, които се смятат за терианци или кожухари. Първите са хора, които чувстват, че имат нечовешки елемент, духовно или психологически, докато вторите обожават само определени животни.

Има известна степен на припокриване между двете групи, а някои носят животински костюми и маски, за да отпразнуват своята идентичност, макар че, за да направят ситуацията още по-сложна, някои терианци и кожухари също са зоофили. Много от трите общности избягват публичността поради автоматичното предположение от външни лица, че се сношават с животни.

Тези, които участват в сексуален акт с животно, могат да бъдат изправени пред наказателни обвинения или насилие от обществеността, ако тяхната самоличност бъде разкрита. Някои обмислят самоубийство или дори са се самоубили поради стреса от безмилостния тормоз.

Една фигура от зоофилската общност обаче се съгласи да говори с RT. Тогъл е от Пенсилвания и иска да подчертае, че говори само заради недоволството си от това как зоофилите се изобразяват в медиите. Той е категоричен, че те не могат да бъдат изключени от “парадите на гордостта”, независимо какво казват масите.

Докато за мнозина идеята за секс с животни е немислима, Тогъл обяснява още: “Хората мислят, че отношенията ни с животните са изключително сексуални, но точно както хетеросексуалността и хомосексуалността, нашите връзки са многостранни. Сексът е много малка част от нашето взаимодействие с животните и всъщност има много зоофили, които изобщо не правят секс с животните. Мисля, че определяща част от нашето съществуване е дълбокото уважение към “нечовешките хора” и желанието да направим света по-добро място за тях. Ето защо много зоофили прекарват времето си в борба за правата на животните и ориентират живота си около работа с животни. Ние ги обичаме и искаме да обогатим живота им”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар