Зрителите на Би Ти Ви не искат Хекимян, а Цънцарова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тъмни облаци надвисват над телевизионното бъдеще на Антон Хекимян от Би Ти Ви. По време на краткото му отсъствие от екрана на сутрешния блок през август, когато водещият беше излязъл в редовен годишен отпуск, зрителите на телевизията буквално бяха запленени от Мария Цънцарова. И във фейсбук заваляха призиви: #ВърнетеЦънцарова.

 

Журналистката го заместваше в предаването „Тази сутрин”, докато Хекимян отмаряше на плажа. Тази почивка обаче може да му струва доста скъпо, защото зрителите оцениха много по-високо колежката, отколкото титуляра.

„Един от малкото останали истински журналисти днес беше официално свален от ефир, за да може титулярът Хекимян да се върне от отпуска… Не, че искам да обидя момчето, но през последния месец е ОЧЕВАДНО, че Maria Tsantsarova е класи над него”,

написа в социалната мрежа потребител с името Georgi Ivanov. За по-малко от ден постът му бе споделен близо 3000 пъти.

“Преди време Кеворк беше казал:”Хекимяне, с тия въпроси няма да станеш Кеворкян”. Обаче старият е висока топка. Хекимян не просто няма да стане Кеворкян, той в нормална държава, в нормална телевизия би бил работник поддръжка на декорите като връх в кариерата. #ВърнетеЦънцарова”,

призова във Фейсбук и потребител с екстравагантното прозвище Пунта Мара. Той също получи одобрението на стотици в социалната мрежа. Дали обаче мениджмънтът на Би Ти Ви ще предприеме някакви рокади на екрана, засега остава под въпрос.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар