Зуека довърши Борисов: Бат Бойко, подиграваш се с нас, ще те съсипя!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известният актьор Васил Василев – Зуека започва да се настройва все повече срещу Бойко Борисов и целия му екип. Причината е, че правителството упорства и не си тръгва, въпреки народното недоверие.

Зуека, който стана един от 123-мата подписали се в декларацията на творците, искащи главата на управлението, е решен да свали Борисов на всяка цена. Първият начин е като се гласува за друг напролет. Но тъй като актьорът не вярва в истинността на изборите и смята, че те отново ще бъдат изманипулирани, ако ГЕРБ отново стане първа политическа сила, Зуека е решен да стартира собствени протести пред парламента.

Онова, което най-много дразни комика, е, че Бойко Борисов се е самозабравил и изповядва диктатура в парламента. „Народното събрание се е превърнало в придатък на бат Бойко, това е подигравка с парламентаризма.“ – беснее Зуека, пише Ploshtadslaveikov.com.

Самият той е свързан от години с хора, близки до Борисов. Шефът му Маги Халваджиян е приятел с премиера, а Нова телевизия, където Василев работи отдавна, стана известна като телевизията на властта, след като Кирил Домусчиев я купи.

Зуека обаче не се притеснява да изразява свободно своята позиция, без да се страхува, че ще бъде уволнен. Ето защо той официално иска оставката на правителството и не му се нрави това, че над 3 месеца след подписката на творците те не са чути по никакъв начин.

„Здравната ни система е под всякаква критика, образователната да не говорим. Съдът и прокуратурата са под диктовката на изпълнителката власт. Всичко това е недопустимо в една държава от ЕС през 21 век.“ – смята кукувецът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар