Иван Бакалов: Изчезналият бутик на манекенката Борислава от Бареслона със сигурност ще се появи другаде

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изчезналият бутик на манекенката Борислава от Бареслона със сигурност ще се появи някъде другаде. Това коментира във Фейсбук журналистът Иван Бакалов по повод информацията, появила се преди дни че фирмата Борислава Йовчева в Барселона е купена през март от Росица Велкова – бивш експерт на ГЕРБ, замесена в скандала “Хохегер”. Това разкри разследване на bird.bg.

Ето какво е мнението на Бакалов по случая:

„Вълнуваща е съдбата на бившата манекенка от Барселона и как изчезна луксозният й бутик. Няма драма, със сигурност ще изникне друг, някъде другаде.

Ако се разходи човек из София по молове и из центъра, ще види още много такива луксозни бутици, в които влизат по трима души на ден и работят на пълна загуба. На много такива Борислави с по някое извънбрачно дете или просто държанки, богати спонсори са им намерили работа. Тъй върви светът. Само че богатите си плащат.

А за Пунта Мара съм сигурен, че е накиснал приятелите си да налеят там пари, а не ги е възмездил напълно, както е обещал. Един даже се развел и се оженил за метресата, да спасява положението, че може да го съдят в Испания.
Интересно, дали някой ден ще се разприказват, защото със сигурност им е писнало.“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар