Иван Бакалов: Има официални твърдения, че Covid е бил изкуствено създаден – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Бакалов: Има официални твърдения, че Covid е бил изкуствено създаден

стоп кадър, ТВ+

Фейсбук блокираше информации, че коронавирусът е с изкуствен произход. Сега казват, че прави точно обратното, след като има официални твърдения, че бил изкуствено създаден.

Е видя ли се сега, че Тръмп изпревари науката – той каза, че бил създаден в китайски лаборатории преди учените.

Любима тема на конспираторите е за създадени в лаборатории вируси. Само че ако обявят коронавируса за изкуствено модифициран, а не с произход от прилепи, в каквито живее, какво да кажем за птичия грип, за свинския грип, за вируса на СПИН (пренесен от маймуни). И те ли са такива? За СПИНА също твърдят за генно инженерство, и споровете продължават. Испанският грип (вирусът му е вид свински грип) е убил 50-100 млн. души във време, преди науката да може да модифицира вируси.

И щом SARS-Cov2 е изкуствено създаден какви са SARS-Cov1 (по-смъртоносен, но не толкова заразен) и MERS (още по-смъртоносен)? И двата вируса се срещат у прилепи, единият се появи пак в Китай, където ядат какво ли не, другият в арабския свят, където ядят камили, върху които прилепи са пренесли вируса.

Интересни времена, обществото е разделено и части от него вярват в противоположни неща, учените също. И Фейсбук ще се разчекне на кого да допуска твърденията.

А да видим дали ще ме санкионира за този пост.

 

Иван Бакалов, Фейсбук

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар