Иван Гарелов: Тези избори няма да донесат стабилност – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма да донесат стабилност, защото разпокъсаността в парламента няма да успее да състави правителство

Това каза журналистът Иван Гарелов в ефира на bTV„Дори много малки участници въобще няма да участват и се отказаха в последния момент от надпреварата, защото се правят дребни сметки. „Продължаваме промяната“ държат на това – те искат да се опитат, защото след като паднаха от власт, те възвърнаха част от така доверието или по-скоро симпатията на младите хора. Оказа се, че независимо от много грубите фалове, които те правиха и грешки, все пак те се възприет от младото поколение като единствената сила, която ги представлява“, смята Гарелов.


„БСП и Нинова действаха в правителството – спечелиха авторитет, който бяха загубили отдавна и сега имат визия на модерна партия“, добави Гарелов.

Според него „Демократична България“ е по-скоро губеща от тази липса на съюз, който понесе негатив от съвместното управление на леви и десни политически формации.

Гарелов коментира и кончината на Михаил Горбачов.

„Смъртта не избра точния човек. Това бележи обаче краят на това, което беше постигнал – мирът в света няма своята упора, която той създаде със своите действия. Любопитно е как в Русия властите ще се отнеса към неговата смърт. Вероятно няма да бъде оказано много голямо уважение. Това личи от изказванията на Путин. Има малък шанс, ако има международно погребение“, коментира журналистът.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар