Иван Гешев, Младен Маринов и стотина ченгета атакуваха Галиче

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сутрешната акция идва дни след жестокото убийство на 18-годишно момиче.

В 6.30 часа днес, на територията на с. Галиче, област Враца, е започнала специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, за проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред. На място има засилено полицейско присъствие. Това съобщава официално МВР. Не е ясно защо точно сега МВР се сети да прави операция.

Оказа се, че главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен Маринов също са в Галиче, предава междувременно БГНЕС.  Те провели на място среща с кмета на Галиче Страхил Стоянов, главния секретар на МВР Ивайло Иванов и окръжния прокурор на Враца Десислав Начков.

Преди два дни в селото бе жестоко убито 18-годишно момиче. Арестувани бяха няколко души, един от които – 18-годишен младеж, е направил самопризнания. Задържаният младеж е показал и къде е скрил ножа, с който е извършил престъплението. Арестуван е и неговият брат. И двамата са с криминални регистрации. Убиецът е известен в селото с агресивното си поведение – преди време е пребил възрастен човек.

Убитото момиче се казва Андрея и е била ученичка в 11-и клас във Врачанско училище. То беше намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която е израснало. Тялото е открито от роднина. Според съседи момичето било кротко и добро. Бащата на момичето работи в Англия, а майката е напуснала семейството и живее в същото село.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар