Иван Демерджиев: Ангел Христов не е влязъл в България със самолет, но е починал тук

Иван Демерджиев: Ангел Христов не е влязъл в България със самолет, но е починал тук

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички полицейски сили в района на Дупница издирват всякакви веществени доказателства във връзка с починалия Ангел Христов-Геле, известен като един от братята Галеви. Установено е, че той не е влязъл със самолет в страната. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на посещение на ГКПП “Капитан Андреево”. 

По думите на министъра вече са проверени всички камери по летищата в страната и “не е установено пристигането на такова лице”.Според Иван Демерджиев вероятно 54-годишният Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално.


“Ангел Христов е починал в България”, каза министърът и уточни, че се проверяват важни обстоятелства за настъпването на смъртта.

Междувременно стана ясно, че аутопсията на Христов, която бе извършена в София, е приключила. По неофициални данни той е страдал от остра тромбоза (патологично образуване на съсиреци в кръвоносните съдове, които затрудняват нормалното кръвообращение – бел.ред), която е станала причина за масивния му инфаркт.

Откъснал се тромб е запушил едната коронарна артерия в сърцето на Христов, а смъртта е настъпила мигновено. Това показват резултатите от направената аутопсия, съобщиха “Струма” и БНТ. 

Според съдебните медици, 54-годишният мъж е починал от масирания инфаркт в деня, обявен в съобщението за смърт – 3 юни.

По непотвърдена информация на “Струма” Ангел Христов е бил в Дубай, където се е почувствал зле и потърсил лекарска помощ от местен лекар. След това по спешност е тръгнал към България и се е прибрал в имението си в Ресилово, където в нощта на 2 срещу 3 юни умира от инфаркт.

За смъртта на Ангел Христов са знаели само най-близките му хора, а смъртта е потвърдена от гастроентеролог от частната дупнишка болница “Свети Иван Рилски 2003”, който е бил извикан в къщата на Христов. 

Източник: dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар