Иван Костов

Иван Коство нагло: Ако твърдите, че приватизацията е престъпна, къде са осъдените?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един наивен въпрос :

Защо закриват общински болници? Никой не закрива частните болници обаче? Защо частните болници стават все повече? Защо фалират общински болници?

“Кучето е заровено” в закона на Иван Костов през 1997 г., който закон превърна болниците в търговски дружества, а здравето стана стока. Така в болниците на първо място е печалбата, пък пациентите и болестите им…

И защо НИТО ЕДНА ПАРТИЯ не пожела да отмени този закон ? Лекари на Златните пясъци поискаха 700 лв. за изваждане на рибена кост от гърлото на 5-годишно дете. Това става в частния център на болница “Св.Анна” – Варна. Доц.д-р Петко Маринов – “700 лв. е разумна цена.” Не са лекари. Не са човеци. Алчни и безмилостни търговци. На кого дължим нахлуването на търговците в болниците? Помните ли? На Иван Костов, който чрез закон превърна болниците в търговски дружества, а здравето стана стока. Така в болниците на първо място е печалбата, а пациентите и болестите им…. Оттогава – 1997 г. , та досега нито една партия не пожела да премахне търговските дружества от болниците. НИТО ЕДНА ПАРТИЯ.

Стела Банкова, Фейсбук

Бел. ред. България е единствената страна не в Европейския съюз, а в света, в която болниците са търговски дружества!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар