Иво Христов: Лозан Панов е неадекватен във всяко едно отношение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият депутат от БСП проф. Иво Христов определи кандидатът за президент Лозан Панов като “неадекватен във всяко едно отношение“. Той каза в предаването “Не се страхувай“, че съдия Панов е част от “другия клан“, който не цели реална съдебна реформа, а да замени Гешев със свой човек.

„Става въпрос за два олигархични клана, които са си дали битка на съдебната власт. Всико е за главата на нещастния Гешев. Проблемът е, че като искат да махнат Гешев и да сложат техен човек“, каза още Христов.

„В момента се разпространяват лъжи, че през 1939 г. сме били много добре. Тогава пак сме били на опашката. Това е било една мизерна икономика. България се модернизира по времето на социализма и направи един скок, който оплаквачите на онова време още не могат да простят. В момента сме в много отношения една примитивна страна от третия свят. При лошия социализъм бяхме близо до 9 млн., а сега сигурно ще излезем 6 млн. след преброяването“, коментира Христов.

„Отказах се от депутатството, за да запазя себе си. Излязох от парламента, но не и от политиката. Може би сега ще навляза в нея“, заяви професорът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар