Игнат Раденков: Гласуването за Фандъкова е гласуване за българоубиеца Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Уважаеми сънародници,

Уважаеми софиянци,

Тридесет години вече ни разделят на какви ли не, а истината е, че от едната страна стоят шепа престъпни безродници (олигархията-мафията), която заграби националния капитал сътворен с труда на десетки поколения българи, а от другата стои изстрадалият ограбен и унижен български народ.

В София е струпан вече почти една трета от ресурса на страната ни, касае се за разграбване и разпределение на почти 7 милиарда лева бюджетни средства през следващия 4-годишен мандат.

Достатъчно е да се провери нещо, което предстои неминуемо – ревизиране на криминалния преход и ще се установи безспорно, че при построяването на всяка една детска градина, училище или пътно съоръжение, стойността му е завишена двойно спрямо реалната, костващата, или на всеки лев вложен по предназначение, най-малкото един е откраднат. Ето къде отидоха средствата за липсващите сто детски градини в момента в София.

Случайно ли се утвърди в обществото, че именно Фандъкова е емблемата или усмихнатото лице на корупцията в България? На кого не е известно, че тя е само едно удобно поставено лице, зад което стана възможно заграбването на десетки десетки милиарди левове?

Последните десет години най-добра характеристика и анализ на всичко това направи не е кой да е, а бившият кмет на София Стефан Софиянски, декларирайки, че дори и Фандъкова не знае на кого и за колко се продадоха Общинската банка, Изида и други апетитни сделки, потвърждавайки, че Фандъкова е кукла на конци и добре изпълнява ролята на поставено лице.

Не може и не трябва да се правят сравнения за личностните качества между Фандъкова и опонента за кмет на София Мая Манолова. Те са за сметка на Манолова и като юрист и като човек, който може да отстоява истината. Тя показа тези си качества като Омбудсман спрямо предшествениците си, които бяха просто обикновени чиновници. Имам вярата, че именно Мая Манолова е човекът, който може да сложи началото на истинската промяна. Съвсем логично е тази промяна да тръгне от столицата София.

Уважаеми софиянци,

Ако трябва да перифразираме одата на Иван Вазов, то България цяла сега вази гледа.

Гласуването за Фандъкова е гласуване за българоубиеца Бойко Борисов.

 

Игнат Раденков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар