Най-популярните дизайнерски стилове в декорацията на съвременната баня

Идват тежки времена – либерална зима. Но само в такива времена си личи кой е истински либерал

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Идват тежки времена – либерална зима. Но само в такива времена си личи кой е истински либерал.

Затова, гражданино, те питам: Ти изми ли си дупето?

 

Не се стряскай. Става въпрос за същото онова, което символизира новия ти пол. Онова, което скоро ще бъде преименувано в учебниците по анатомия като „алтернативен център на любов“ и този център ще бъде освободен от данъци, за да се стимулира използването му.

Онова дупе, което е новата ни европейска ценност.

Ти научи ли, че вече е коректно дупето ти да бъде с 15% по-мръсно? Не! Не е коректно. Задължително е! Дупето в новия хубав свят е нещо като барометър – Колкото е по-мръсно, толкова душата е по-чиста.

Ти разбра ли, че с дупето си ще се бориш с енергийната криза и дори ще махнеш от власт Путин? Защото нещото, което ще съсипе гадните рашки е мръсното ти дупе. Европеецо кураж! В това начинание не си сам. Цял един континент от дупета ще се нареди рамо до рамо с теб (в случая „рамо до рамо“ не е прецизен израз). Нашите озверели мръсни дупета ще се озъбят на изток и ще са готови на всичко, на което е готово едно дупе, за да достигне крайната си цел. Този акт на единство ще разклати планетата. Това няма как да се подмине. Историята ще спре, ще се поклони и ще свали шапка.

 

 

Полицията ще следи за статуса на твоето дупе и със специални дрегери ще констатира неговата чистота. Специални шпиц команди ще летят по улиците на градовете и учтиво ще проверяват замърсеността на дупето ви. Ако е по-чисто от необходимото ще се налагат санкции. Заслужени санкции. Затова, моля ви, спешно занижете хигиената в името на световния мир. Като споменах световен мир и се сетих за манекенките. Сега е моментът да се наредим – дупе – манекенка, дупе – манекенка. Благодаря.

Не се притеснявайте от страничните ефекти на немитото дупе. Всеки съвестен човек ще знае, че вие не миришете, а ухаете. Ухаете на мир. Добра новина е, че маските се завръщат. Така дискомфортът от миризмата на немитите ни дупета ще бъде преборена със сертифицирани средства, одобрени от самото СЗО.

Само трябва да се реши, онези с онзи пол, които твърдят че имат по няколко дупета как ще се процедира? Ще имат отпуснат допълнителен лимит за топла вода или ще бъдат дискриминирани? Защото не е честно като имаш няколко дупета да ползваш вода само като за едно? Нали?

Стига думи. Време е за дела. Вземете един гаечен ключ и набийте една либерална тапа на крана за топла вода. Като е гарга – да е рошава. Като е дупе – да е мръсно. Като е либерално – да е масово. Борбата нека да започне сега!

Европеецо! Принеси жертва дупето си на олтара на победата.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар