Идеята актът за раждане да има силата на личен документ не се подкрепя от слушателите на Podcast Новините

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Окончателно членовете на Енергийния регулатор се съкращават от девет на петима. За първи път от две години Международният ден за почитане жертвите на Холокоста ще бъде отбелязан със събитие на живо в Аулата на Софийския университет. Какво е предвидено в програмата ще чуете в подкаст новините от доц. Румяна Христиди, ръководител на специалност „Хебраистика“ в Историческия факултет на Алма Матер.


„Дубликат на акт за раждане се вади от общината. Познайте колко ще струва дубликата и как ще си извадят после лична карта на ваше име“ – това е само един от знаковите коментари по днешния ни въпрос: „Одобрявате ли актът за раждане да е документ за самоличност?“ Какво още коментирахте по темата очаквайте след минути.

Легендарният фигурист Евгений Плюшченко уплаши милионите си фенове с новината, че е приет по спешност в болница.

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

„Одобрявате ли актът за раждане да е документ за самоличност?“ ви питаме днес. До този момент превес имат отговорите „Не“. 

Повдигаме въпроса във връзка с готвените промени в Закона за българските лични документи, публикувани за обществено обсъждане, в които е предвидено актът за раждане да има силата на документ за самоличност в случаите на изгубена, унищожена или открадната лична карта.

 

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар