Идиоти, сър! Десислава Танева и Васил Грудев не различават муха от пчела

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Под кубинката на ГЕРБ България се превърна в един далеч несмешен виц.

В земеделието, под „мъдрото” ръководство на назначената от месарите-олигарси Десислав Танева и нелепия шеф на Държавен фонд „Земеделие” Васил Грудев, се раждат „бисери”, достойни за учебниците, разкри Narod.bg.

Това, Танева и Грудев, е осоподобна муха…

Наша проверка в сайта на ДФЗ показа, че Националната програма по пчеларство, в която тази година, поне по документи, ще се налеят 8 млн., се рекламира със снимка на… муха?!

…а ето това е пчела, гении на ГЕРБ

Съвсем като във вица „Идиоти, сър” – вместо пчела, гениите около Васил Грудев са поставили фотос на осоподобна муха. Разликата между двете насекоми може да направи и първокласник, само Танева и Грудев – не…

Абсурдното малоумие може да видите на линка:

https://www.dfz.bg/bg/selskostopanski-pazarni-mehanizmi/meso-i-pchelarstvo/?fbclid=IwAR3VnyNyfocNusC9vHNL76iNPATsOcUzD3jWBn9rGE3J0vhNdJMylerZwNs

Двете хуморески начело на земеделието Деси Танева и Васко Грудев може и да не различават муха от пчела, но раздават милиони към „правилните” фирми, показа още проверката на Narod.bg.

Първите договори по Националната програма по пчеларство (НПП) за 2021 г вече са готови. Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) започна с тяхното подписване.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар